پاورپوینت خط تولید ژلاتین

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
مقدمه:
ژلاتین معمولاً به‌عنوان عامل ژله ای کننده در صنایع غذایی، داروسازی، عکاسی و لوازم آرایشی و بهداشتی به‌کار می‌رود. مواد حاوی ژلاتین و یا چیزهایی با عملکرد مشابه این ماده، ژلاتینی نامیده می‌شوند. ژلاتین یک گونه تغییرناپذیر هیدرولیز شده از کلاژن است و به‌ عنوان یک ماده خوراکی طبقه‌بندی شده‌است. ژلاتین در ساخت برخی آبنبات‌های چسبناک و نیز فرآورده‌هایی مانند ژله، مارشمالو (marshmallow) و برخی ماست‌های کم‌چرب به‌کار برده می‌شود.

فهرست مطالب:
مقدمه
مصارف و کاربردهای ژلاتین
مصارف داروئي
مصارف صنعتي
محصولات جنبي تولید ژلاتین
روش تولید ژلاتین
شماتیک تولید ژلاتین
مرحله آماده سازي مواد اوليه
مرحله هضم اسیدی
مرحله هضم قلیایی و استخراج ژلاتین
مرحله شستشو
مرحله فیلتراسیون، تبادل یونی و خشک کردن، آسیاب و بسته بندی
فرایند آنزیمی
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 8508 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 20

حجم فایل:454 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش