پاورپوینت فرایند تولید ماهی دودی و ماهی شور

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
مقدمه:
یکی از روش های حفاظت مواد پروتئینی در برابر فساد پذیری دودی کردن آنها می باشد. دودی  کردن فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت از مواد غذایی صورت می گیرد.
براي جلوگيري از فساد ماهي بايد پس از صيد آنرا منجمد کرد يا مورد فرآوري قرار داد. در این مطلب به انواع روش هاي فرآوري ماهي اشاره مي کنيم و به دنبال آن روش دودي کردن را توضيح مي دهيم.
براي جلوگيري از فساد ماهي بايد پس از صيد آنرا منجمد کرد يا مورد فرآوري قرار داد. در زير به انواع روش هاي فرآوري ماهي اشاره مي کنيم و به دنبال آن روش دودي کردن را توضيح مي دهيم.

فهرست مطالب:
مقدمه
روش های فراوری ماهی
دودي کردن سرد
دودي کردن گرم
دودي کردن داغ
مراحل دودي کردن ماهي
تميز کردن ماهي
شور کردن
آويزان کردن ماهي
شستن
خشک کردن
دودخانه
سرد کردن و بسته بندي
منبع
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6050 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 18

حجم فایل:388 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش