پروژه کارآفرینی تولید سس از سویا

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
خلاصه طرح:
در این طرح به بررسی تولید سس از سویا پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، وضعیت بازار، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است، بازدید از واحد کاری مشابه، نیروی انسانی، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است (طرح توجیهی یا BP)، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز، میزان سرمایه گذاری، مواد اولیه مورد نیاز، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد.

فهرست مطالب:
خلاصه طرح
فصل اول: کلیات    
مقدمه
نام کامل طرح و محل اجرای آن
محل اجرا
مشخصات متقاضیان
دلایل انتخاب طرح
وضعیت و میزان اشتغالزایی
تاریخچه و سابقه مختصر طرح
نام و کد محصولات   
سس سوياي چيني   
الف - سس سوياي تازه/  روشن
ب - سس سوياي قديمي / تيره
سس سوياي ژاپني   
الف - دسته اول
ب - دسته دوم
ج - دسته سوم
د - دسته چهارم
ر - دسته پنجم
کد ISIC
شماره تعرفه گمركي   
شرايط واردات   
بررسي و ارائه استاندارد ملي يا بين المللي   
بررسي و ارائه اطلاعات لازم در زمينه قيمت توليد داخلي و جهاني   
بررسي قيمت هاي داخلي   
مروري بر قيمت هاي جهاني محصول   
موارد مصرف و كاربرد   
بررسي كالاهاي جا يگزين و تجزيه تحليل اثرات آن بر مصرف محصول   
كشور هاي عمده توليد كننده و مصرف كننده   
شرايط صادرات   
وضعيت عرضه و تقاضا   
بررسي ظرفيت بهره برداري و روند توليد از آغاز برنامه سوم تاكنون   
الف) بررسي ظرفيت هاي بهره برداري   
ب) بررسي روند ظرفيت نصب شده توليد سس سويا در كشور   
بررسي روند توليد واقعي سس سويا در كشور   
بررسي سطح تكنولوژي توليد در واحدهاي فعال   
درصد استفاده از ظرفيت اسمي در واحدهاي توليدي فعال   
و ) نام كشورها و شركت هاي سازنده ماشين آلات مورد استفاده توليد   
بررسي وضعيت طرحهاي جديد و طرح هاي توسعه در دست اجرا   
پيش بيني عرضه در بازار آينده كشور   
الف) پيش بيني توليد داخل واحدهاي فعال   
پيش بيني توليد داخل واحدهاي در حال ايجاد   
بررسي روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا سال 1385   
جمع بندي عرضه   
بررسي روند مصرف از آغاز برنامه سوم تاكنون   
بررسي روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا سال 1385   
بررسي نياز به محصول با اولويت صادرات تا پايان برنامه چهارم   
برآورد ميزان تقاضاي داخل در آينده   
برآورد قابليت صادرات در آينده   
الف- استناد بر سوابق صادراتي در سالهاي گذشته   
برآورد تقاضاي كل   
جمع بندي و نتيجه گيري مطالعات بازار و پيشنهاد نهايي در مورد احداث واحدهاي جديد از نگاه توجيه پذيري بازار   
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
شرايط عمومي متقاضيان (اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي) دريافت جواز تاسيس   
1- اشخاص حقيقی   
2- اشخاص حقوقی   
مدارك مورد نياز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف
صدور پروانه بهره برداری
مراحل صدور توسعه طرح
فصل دوم: روش انجام کار    
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
مطالعات فني و تكنولوژيكي   
بررسي اجمالي تكنولوژي و روش هاي توليد و عرضه محصول در كشور و مقايسه آن با ديگر كشورها   
الف ) نگاهي به روش توليد سس سويا   
مرحله اول : تهيه كوچي   
مرحله دوم : تخمير نمكي   
مرحله سوم : تصفيه   
عمليات حرارتي ( استريليزاسيون )   
ليبل زني شيشه ها   
بسته بندي شرينگ   
قرنطينه محصول به مدت معين   
ارسال محصول آماده فروش به انبار محصول   
مقايسه روش توليد معمول كشورمان با ديگر كشورهاي جهان   
تعيين نقاط قوت و ضعف تكنولوژي هاي مرسوم (به صورت اجمالي) در فرآيند توليد   
برآورد حداقل ظرفيت اقتصادي طرح    
لحاظ كردن نقطه سربسر توليد    
لحاظ كردن حداقل سود مورد انتظار    
بررسي تحولات اساسي در روند تأمين اقلام عمده مورد نياز در گذشته و آينده    
پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح    
بازارهاي فروش محصول   
بازار تأمين مواد اوليه   
احتياجات و نيازمند يهاي ديگر طرح   
امكانات زير بنايي مورد نياز   
حمايت هاي خاص دولتي   
فصل سوم: امور مالی طرح   
سرمایه گذاری ثابت طرح
خرید دفتر کار
هزینه زمین
هزینه محوطه سازی
هزینه ساختمان سازی
هزینه ماشین آلات و تجهیزات
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی
وسایل اداري و خدماتی   
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی   
هزينه هاي قبل از بهر هبرداري   
هزينه هاي پيش بيني نشده   
هزینه سرمایه گذاری ثابت
ميزان مواد اوليه عمده مورد نياز سالانه، محل تامين و قيمت ارزي و ريالي آن   
فصل چهارم: جمع بندی، نتیجه گیری و پیشنهادات    
نتایج حاصله از اجرای طرح
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 4933 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.DOC

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 52

حجم فایل:1,440 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش