گزارش کارآموزی خط تولید شیر

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
مقدمه:
مساحت این کارخانه 4500 مترمربع است و در 5 کیلومتری شهرستان قائن  می باشد این کارخانه زیر نظر شرکت DAS انگلیس کار می کند در صدد گرفتن گواهینامه ی ایزو 26000 و HACCP  زیر نظرشرکت DAS کارمی کند 
تمام قوانین GMP و GHP درساخت کارخانه اجرا شده ، تمام تجهیزات از شرکت اسطل انگلیس و مرک آلمان گرفته شده و 2 میلیارد هزینه آن شده است 
محصولات این کارخانه درحال حاضر ماست ، شیر یارانه .آزاد. مدارس و دوغ می باشد 
محصولات آینده این کارخانه : شیر کاکائو ، شیرقهوه ، شیر زعفرانی ، شیراستریل یا VHT شیر میوه ، شیرطعم دار ، خامه عسل ، خامه شکلات – خامه قنادی – خامه صبحانه است چکیده ی ساده وموسیر – دوغ رژیمی و معمولی – ماست پرویونیک (این ماست ازنظرتغذیه ای خیلی با ارزش است .
بازار این کارخانه درکل ایران می باشد درشهرهای اعم از اهواز – اصفهان – اراک – تهران – مشهد – زاهدان – زابل سرباز – بندر عباس  وکشور افغانستان ...

فهرست:
مقدمه
کمبود ویتامین ها در بیماری های مربوط به آنها
ویتامین های مهم درشیر :
تاریخچه کارخانه ی شیر آنا قائن          
فصل 2    آزمایشات مقدماتی شیر برروی دوغ ، شیر پاستوریزه و شیرخام
دراین کارخانه آزمایشات زیر انجام می شد:
آزمایش جوش :
آزمایش الکل
-آزمایش Ph متر:
تستهای که برروی شیر پاستوریزه انجام می شود :
- شیمیایی          
- میکروبی
آزمونهای میکروبی :
فصل 3         فرآیند صنعتی شیر
جمع آوری و د ریافت شیر :
سرد نگه داشتن شیر :
تحویل شیربه کارخانه :
سرد کردن شیردریافتی :
ذخیره سازی شیر خام :
خط تولید ماست ست :
عوامل موثر در کیفیت ماست :
خط تولید خامه قنادی (شیرینی )
خط تولید دوغ :
فصل 4            خط CIP             ( سیستم های شستشو در جا )   
فصل 5    تاسیسات
واحد گرمایشی و سرمایشی
گرمایشی
سرمایشی
کمپر سور باد :
دستگاه تصفیه کننده آب RO
انبار مواد اولیه و محصولات
خط تولید خامه
خط تولید دوغ

دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 2446 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: Doc

تعداد صفحات: 22

حجم فایل:1,338 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب Word و قابل ویرایش