فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

پروژه کارآفرینی فرآوری و بسته بندی میگو

پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، با ظرفیت بسته بندی 1800 تن میگوی فرآوری شده در سال، مقدمه: بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازار یابی قرارد گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم ....

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پروژه کارآفرینی جمع آوری شیر

پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، به ظرفیت 8500 کیلوگرم در روز، مقدمه: کلسیم که نقش اساسی در شکل ‌گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد، از مهم‌ ترین ترکیبات موجود در شیر است. فسفر که برای بسیاری از واکنش‌های شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیم‌ها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی ...

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نمک ید دار

پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: کمبود ید سلامتی انسان ها را از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک ....

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش

پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، ....

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز

پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، بخشی از مقدمه: سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. سس مایونز را بدین ....

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پروژه کارآفرینی تولید نان ماشینی

پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، به ظرفیت 1000 تن در سال، مقدمه: نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه ...

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پروژه کارآفرینی تولید نان فانتزی

پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر، ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود. با توجه به ...

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پروژه کارآفرینی تولید ماست پاستوریزه

پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، با ظرفیت 800 تن در سال، مقدمه: ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری حاصل می شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می توان استفاده نمود؛ اما ماست های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می کنند. ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل ...

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پروژه کارآفرینی تولید لواشک از خرما

پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: لواشک در واقع نوعي عصاره گرفته شده از ميوه هاست که متخصصان تغذيه به آن اکستراکت مي گويند و با خشک کردن بدست مي آيد. خشک کردن از ساده‌ترين و متداول‌ترين روشهاي نگهداري مواد غذايي است که عمري به اندازه تمدن بشر دارد و امروزه در کشورهاي مختلف به ...

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10قبلی · بعدی